Sahaus- ja höyläyspalvelut

Ota yhteyttä

Tuohiaron Sahaus ja Höyläys Oy on erikoistunut laadukkaiden puumateriaalien työstöön. Yrityksemme tuottaa korkealaatuisia sahaus- ja höyläyspalveluja rakentajien ja remontoijien tarpeisiin. Meiltä löydät puutavarat sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotteemme ovat edullisia, sillä teemme työstöt saman katon alla ilman välitoimijoita suoraan asiakkaalle. Meiltä saat sahaus- ja höyläyspalvelut niin pieneen kuin isoonkin rakennusprojektiin.

Erikoisterät perinnerakentamiseen – mittatilaustyönä listat ja paneelit

Tuohiaron Sahaus ja Höyläys Oy valmistaa itse erikoisterät, joilla saadaan suunnitellunlaista lista- ja paneeliprofiilia mittatilaustyönä. Yksilölliset erikoisterät tekevät rakentajien ja saneeraajien käyttöön juuri toivotunlaista puuprofiilia, jota tarvitaan esimerkiksi perinnerakentamisessa tai vaikkapa kirkkojen saneeraustöissä. 


Valmistamme terät, sahaamme ja höyläämme puutavarat määrämittaan. Mittatilaustyönä valmistetut listat ja profiilit soveltuvat esimerkiksi perinnerakentamiseen. Toimimme Pöytyällä, Turun ja Loimaan välimaastossa, toimittaen puutuotteita koko Suomen alueelle. 

* Pakolliset kentät