Sahauspalvelut

Sahaus- ja höyläyspalvelut

Tuohiaron Sahaus ja Höyläys Oy on erikoistuneet laadukkaiden puumateriaalien työstöön. Yrityksemme tuottaa laadukkaita sahaus- ja höyläyspalveluja rakentajien ja remontoijien tarpeisiin. Meiltä löydät puutavarat sisä- ja ulkokäyttöön. Kysy lisää sahauspalveluistamme!

Tuotteemme ovat edullisia, sillä teemme työstöt saman katon alla ilman välitoimijoita suoraan asiakkaalle. Meiltä saat sahaus- ja höyläyspalvelut niin pieneen kuin isoonkin rakennusprojektiin. 

Erikoisterät perinnerakentamiseen

Mittatilaustyönä listat ja paneelit

Tuohiaron Sahaus ja Höyläys Oy valmistaa itse erikoisterät, joilla saadaan suunnitellunlaista lista- ja paneeliprofiilia mittatilaustyönä. Yksilölliset erikoisterät tekevät juuri toivotunlaista puuprofiilia rakentajien ja saneeraajien käyttöön, joita tarvitaan esimerkiksi perinnerakentamisessa tai vaikkapa kirkkojen saneeraustöissä.

Valmistamme terät, sahaamme ja höyläämme puutavarat määrämittaan. Mittatilaustyönä valmistetut listat ja profiilit soveltuvat esimerkiksi perinnerakentamiseen. Toimimme Pöytyällä, Turun ja Loimaan välimaastossa, toimittaen puutuotteita koko Suomen alueelle. Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä